Al meer dan 25 jaar beschikt Grand Hotel Huis ter Duin over haar eigen patisserie afdeling. Het welkomstpresentje op de kamers, de taarten voor het buffet, de desserts bij het diner, de bonbons en koekjes bij de koffie, de lekkernijen in de giftshop…bij Grand Hotel Huis ter Duin komen ze stuk voor stuk uit de eigen patisserie. In de patisserie worden, met waar vakmanschap, diverse creaties van chocolade gemaakt: van overheerlijke bonbons tot allerlei chocolade repen, niets is onmogelijk. De bruidstaarten zijn een lust voor het oog en een genot voor de mond.

Via deze webshop kunt u nu ook thuis van deze creaties genieten. U kunt uw bestelling bij ons, in Grand Hotel Huis ter Duin,  bij de receptie ophalen op het afgesproken moment. Of zelfs laten bezorgen als u in de buurt woont.

Over Patisserie Chef Coby Knoop 

Sinds 5 jaar is Coby Knoop Head Chef van de patisserie van Grand Hotel Huis ter Duin. Hiervoor werkte ze al 10 jaar in de patisserie in de rol als Patissier. De Noordwijkse patissier werkt al ruim 20 jaar met veel passie voor het vak. Ze streeft dagelijks met haar team naar het hoogste niveau van kwaliteit, service en creativiteit. Met deze mentaliteit heeft ze dan ook meerdere (gouden) prijzen gewonnen bij onder andere Skills Masters, Gouden Gard en ROC Leiden.

Patisserie items die voor 17.00 uur vandaag zijn besteld, kunnen morgen tussen 10.00 uur en 17.00 uur worden afgehaald aan de receptiedesk van Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk aan Zee. Of u kunt de heerlijke patisserie producten ook laten bezorgen als u in de buurt woont, voeg simpel Bezorging in de Buurt toe aan uw winkelmand en volg de instructies.